Proizvodnja Šampinjona Zrenjanin
Mužlja, Zrenjanin, Serbia
Prodaja Dogovor - Kuća, Poljoprivredno zemljište, Poslovni prostor
PU951 1064 kvm 4 Sobe 2 Kupatila 2 Garaža 165 ari

Proizvodnja Šampinjona Zrenjanin

16.500 m2 zemljišta, trenutna namena proizvodnja pečuraka

Dve parcele ukupne ulične širine 60m. Prilaz asfaltni put. Oko 2.000m2 zemljišta u građevinskom području sa uknjiženim objektima od: 59m2 zgrada poslovnih usluga, 268m2 zgrada poljoprivrede, 676m2 montažne hale i 61m2 pomoćnih zgrada. Kako je trenutna namena zemljišta proizvodnja šampinjona postavljeno je i 14 plastenika, svaki po 230m2. Preostala površina od 14.400m2 uknjižena je kao Njiva I klase.

Na parceli postoji Trafo stanica snage 160kW, agregat snage 140kW, trofazni strujni priključak, 2 priključka gasa, 2 priključka vode i bunarksa voda. Staklenici su betonirani, zaštićeni od štetočina, imaju postavljenu odgovarajuću klimatizaciju i ventilaciju. Zgrada poljoprivrede je građena namenski za upravljanje proizvodom po HCCP standardima. Sastoji se od nekoliko prostorija namenjenih za odlaganje, obradu i pakovanje pečurki kao i hladnjače. Montažna hala je namenjena za poljoprivrednu mehanizaciju, pripremu sirovina za prozivodnju šampinjona. U njoj se nalazi radionica i skladište.
Kapacitet proizvodnje šampinjona (28.000 briketa) iznosi oko 700 tona godišnje.

Ostali objekti su namenjeni za radnike i osoblje. Građeni su čvrstim materijalom. Jedan objekat je u potpunosti namenjen radnicima. Izolovan je. Sastoji se od prostorije sa ormarićima, prostorije za obrok i kupatila. U drugom objektu se nalazi kuhinja, soba, kupatilo i kancelarija. Postavljena je keramika i PVC stolarija. Grejanje je na gas.

Objekti i zemljište se mogu koristiti u različite namene, a postoji mogućnost i preuzimanja razrađenog posla proizvodnje pečuraka. Za više informacija pozovite.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević