Spratna Kuća i Garaža Lazarevo
Lazarevo, Serbia
Prodaja 49,000€ - Kuća
PU1088 178 kvm 5 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 6 ari

Spratna Kuća i Garaža Lazarevo

6 ari plac, Pomoćne prostorije, Velika Garaža

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća je građena 1984. godine. Po ulazu se nalazi hodnik sa stepeništem koji vodi u sve prostorije. U prizemlju se nalazi dnevni boravak koji je funkcionalan sa trpezarijom i kuhinjom koji su fizički odvojeni. Ovaj prostor greje kaljava peć uzidana u zajedničkom zidu ovih prostorija. U prizemlju postoji i spavaća soba i kupatilo. Na spratu kuće postoje 3 sobe, jedna manja prostorija koja služi kao garderober i kupatilo. Postavljen je parket i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je na peći na gas, instalacija je izvedena u svakoj prostoriji. Trofazna struja, gas, voda, 2 septičke. U dvorištu se nalazi zidana garaža 3m visine, sa dodatnom prostorijom. Iza garaže postoji nekoliko ekonomskih i pomoćnih objekata.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević