Kuća na prodaju Lesnina
Lesnina, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 180,000€ - Kuća
PU1089 260 kvm 4 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža 210 kvm

Kuća na prodaju Lesnina

Kolski ulaz, kapija na daljinski, 210m2 placa

Objekat se nalazi u dvorišnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz, ogradu i kapiju na daljinsko otvaranje. Objekat novije gradnje, cigla i po, stiropor, fasadna cigla. Krov je limeni sa gromobranom. Kuća ima 3 etaže. U suterenu se nalazi jedna velika prostorija sa 2 sanitarna čvora koja služi kao dodatni prostor za zabavu. U prizemlju se nalazi trosoban stan. Sastoji se od prostranog dnevog boravka sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kuhinje sa ostavom, kupatila i wc-a. U potkrovlju postoji dnevni boravak, kuhinja, kupatilo i soba koji nisu trenutno u stambenoj upotrebi i potrebna su dalja ulaganja. Na sve 3 etaže je sprovedeno centralno podno grejanje na kotao na čvrsto gorivo i kotao na gas. Postavljena je podna keramika i PVC stolarija sa roletnama. Pored klasične rasvete postoji i LED rasveta postavljena po sobama koja koristi malu voltažu, a postoji i mogućnost rada na agregat za koji je ostavljeno namensko mesto ispod ulaznog stepeništa. Urađene instalacije za solarne panele. Bunar od 50m. Trofazna struja, voda, gas, kanalizacija.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević