Kuća, Stan, Apartmani Sečanj
Sečanj, Serbia
Prodaja 120,000€ - Apartman, Kuća, Stan
PU1096 938 kvm 9 Sobe 3 Kupatila 3 Garaža 1456 kvm

Kuća, Stan, Apartmani Sečanj

15 ari plac, Gas, Trofazna struja

Objekti se nalaze na placu od skoro 15 ari, u blizini reke Tamiš u naseljenom mestu Sečanj, opština Sečanj. Na parceli, ulične širine 20m, se nalaze 4 uknjižena objekta sa po jednom ili dve etaže ukupne površine 938m2. Na uličnom delu parcele postoji Spratna kuća od 224m2 koja se satoji od dnevnog boravka, kuhinje, 4 spavaće sobe i 2 kupatila. U nastavku se nalazi objekat gabarita od 93m2 čije prizemlje se koristi kao radionica i pomoćna prostorija, a u potkrovlju postoji useljiv Trosoban stan sa zasebnim ulazom. Na sredini parcele se nalazi Pomoćni objekat-Radionica-Garaža-Magacin od 210m2. Ovaj objekat se može koristiti za razne delatnosti, izidan od cigle sa višom tavanicom i 3 velikih garažnih vrata. Poslednji objekat se nalazi u dvorišnom delu parcele. U pitanju je Spratni objekat izidan od blokova. Prizemlje se koristi kao proširenje Radionice dok su na spratu izidana 2 apartmana sa zasebnim ulazima. Na samom kraju parcele postoji ograđeno dvorište od 4 ara sa voćem. Trofazna struja, gas.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević