Kuća i zasad oraha Beogradski put
Zrenjanin, Serbia
Prodaja 190,000€ - Kuća, Plac, Poljoprivredno zemljište
PU1024 255 kvm 5 Sobe 1 Kupatila 16600 kvm

Kuća i zasad oraha Beogradski put

Perlez, Magistralni put Zrenjanin – Beograd

Ukupno 16.600m2 zemljišta. Nekretnina se nalazi na magistralnom putu Zrenjanin – Beograd u katastarskoj opštini Perlez. 18km udaljena od Zrenjanina, 60km od Beograda, a od sela Perlez svega 5km. Ulična širina placa iznosi 75m. Lepo uređeno i održavano dvorište sa odraslim stablima, debelim hladom i zemljanim putem koji vodi do kuće. Kuća je od magistralnog puta uvučena 55m. Okružena je zelenilom u idiličnom ambijentu. Građena je od cigle, na 3 etaže. Po ulasku u kuću nalazi se hodnik sa stepeništem koji vodi u sve prostorije. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa trpezarijom, spavaća soba, kuhinja sa ostavom i kupatilo. U potkrovlju postoje dve spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na veliku terasu i 3 neiskorišćena tavanska prostora. Sobe u potkrovlju nemaju kosine. Ukupna površina stambenog prostora iznosi 133m2. Postavljena je keramika, laminat i PVC stolarija. Grejanje je centralno na kotao na pelet i čvrsto gorivo. Postavljena je zidna izolacija od 5cm i 10cm staklene vune na tavanu. U suterenu se nalaze dve velike radionice i dve velike ostave različite namene, ukupne površine 86,4m2. Prostorije suterena se mogu pretvoriti u garaže. Trofazna struja, 2 bunara (24m i 37m) sa hidroforima, septička jama.

Odmah uz kuću nalazi se letnja kuhinja sa terasom i pomoćni objekat sa ostavom i ekonomske prostorije. Na placu postoji još jedan objekat izidan od blokova. U pitanju je kuća sa proizvodnom prostorijom, sanitarnim čvorom i dve manje sobe. U ovom objektu je postavljena zidna keramika, ima glavni i ekonomski ulaz, ali objekat nije korišćen i održavan. Zasad oraha je posađen 2001. godine. Broji 90 odraslih stabala oraha u punom rodu. Nalazi se na površini od 9.014m2, 40m x 225m.

Zemljište i objekti se mogu koristiti kako za stanovanje tako i za poslovne namene. Mogu se koristiti kao smeštajni objekti, u turističke i ugostiteljske usluge, ranč i gazdinstvo a da se pritom ubira plod oraha u svakom trenutku.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević