Četvorosobna Renovirana Kuća Mužlja
Muzlja, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 60,000€ - Kuća
PU1026 150 kvm 5 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 375 kvm

Četvorosobna Renovirana Kuća Mužlja

Nova kolonija, Renovirano 2023., Garaža

Objekat se nalazi u dvorišnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Do ulice se nalazi zidana garaža sa montažnim krovom i kanalom. Kuća je čvrste gradnje, sa betonskim temeljima, a samo jedan deo je pod “karo” tavanicom. Sastoji se od 4 sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i ostave. Spoljnim stepeništem se pristupa jednoj sobi na spratu sa velikom terasom koja je namenjena za kancelariju. Postavljen je laminat i PVC stolarija. Grejanje je centralno na kotao gas. Klima uređaj. Novo kupatilo, vodovodna i strujna instalacija. Demit fasada, novi oluci i opšivka. Video interfon, noćna rasveta. Pomoćne prostorije, spoljni sanitarni čvor, ostava, podrum. Plac ograđen i lepo uređen. Trofazna struja, voda, gas, kanalizacija. 1 vlasnik.

Nije moguća kupovina stambenim kreditom banke.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža 1

150 kvm
4 Bedrooms
1 Bathroom
60,000€

Sastoji se od 4 sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i ostave. Spoljnim stepeništem se pristupa jednoj sobi na spratu sa velikom terasom koja je namenjena za kancelariju.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević