Kuća i Vrt, Odlična lokacija Lesnina
Save Tekelije, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 85,000€ - Građevinsko zemljište, Kuća
PU875 125 kvm 4 Sobe 1 Kupatila 1 Garaža 515 kvm

Kuća i Vrt, Odlična lokacija Lesnina

5 ari plac, 125m2 stambenog prostora i uređen vrt

Kuća se nalazi u neposrednoj blizini pijace, megamarketa, ambulante, pošte. Objekat je zidan u nekoliko etapa na parceli koja poseduje kolski ulaz. Ulični deo je najstariji, zidan je od mešovitog materijala. Na njega se nastavlja noviji deo zidan ciglom ali sa takođe štukatur tavanicom, a najnoviji deo je zidan ciglom sa betonskom tavanicom i nalazi se sa dvorišne strane. Zgrada ima više od 6 međusobno povezanih prostorija i 3 ulaza. Postavljena je drvena stolarija. Grejanje je na struju i plinske peći. Pomoćne prostorije. Ulična širina placa iznosi 11m, a ukupna površina 515m2. Nije moguća kupovina stambenim kreditom banke. Odlična za lokaciju, poslovni i stambeni prostor.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević