Višenamenski Poslovni Objekat Perlez
Perlez, Serbia
Prodaja 240,000€ - Apartman, Građevinsko zemljište, Kuća, Plac, Poslovni prostor, Vikendica
PU1065 600 kvm 5 Sobe 3 Kupatila 2 Garaža 88 ari

Višenamenski Poslovni Objekat Perlez

Perlez, blizina brodogradilišta. Spratna zgrada poslovnih usluga od 600m2 na parceli od 88 ari.

Nalazi se na magistralnom putu Beograd-Zrenjanin i to na udaljenosti 50km od Beograda i 20km od Zrenjanina. Zaleđina placa neposredno se graniči sa obalnim delom Begeja, a koji se naslanja na rezervat prirode Carska bara.

Preduzeće oglašava prodaju celokupne pokretne i nepokretne imovine, kao i ustupanje svih potrebnih dozvola i odobrenja za obavljanje ugostiteljsko-turističke delatnosti, a izdate od strane nadležnih republičkih i opštinskih organa.

Objekat se sastoji od:
Centralna sala za ručavanje kapaciteta 150 mesta
Mala sala za doručak kapaciteta 25 mesta
Sala zatvorenog tipa za poslovne ručkove i proslave kapaciteta 60 mesta
Apartman za 3 osobe
Poslovna kancelarija sa pomoćnim prostorijama
Magacinski prostor
Montažni objekat za smeštaj osoblja

Kuhinja za pripremu i spremanje toplih i hladnih obroka (KETERING) sa pratećim prostorijama za sanitarni tretman zaposlenih (svlačionice, tuš kabine, toaleti) opremljena: šporeti plinski i elektro sa rernama, kazan, kiper, konvektomat, roštilj, kuhinjska napa, rashladne vitrine, frižideri i zamrzivači, radne površine sa sudoperama i gornjim delovima, oprema i posuđe za transport toplih i hladnih jela.

Objekat je opremljen centralnim grejanjem na TNG-gas, alarmom i video nadzorom kao i PTT linijom. Ispunjava sve potrebne uslove sa saniranje otpadnih voda sa ugrađenim separatorom masti za tehnološku kanalizaciju – septička jama. Elektro instalacija je urađena po svim potrebnim standardima, naponske snage za funkcionisanje kuhinje, restorana i ostalih navedenih prostorija. Objekat takođe poseduje gromobransku i protivpožarnu zaštitu. Snabdevanje vode vrši se iz 2 bunara. Jedan snabdeva kuhinju i restoran pijućom vodom, a tehničku vodu, protivpožarnu zaštitu i zalivni sistem obezbeđuje drugi bunar.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Projekat

600 kvm
5 Bedrooms
3 Bathrooms
240,000€

Raspored planiranih objekata i njihov sadržaj.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević