Trosobna Kuća sa baštom i Poljoprivredno Zemljište Banatski Dvor
Banatski Dvor, Serbia
Prodaja 85,000€ - Kuća
PU1147 126 kvm 3 Sobe 1 Kupatila 269.5 ari

Trosobna Kuća sa baštom i Poljoprivredno Zemljište Banatski Dvor

30m ulična širina, Useljiva kuća, Održavana bašta i zemlja

Kuća se nalazi u selu Banatski Dvor, u predivnom i mirnom okruženju pored parka. Građena je od čvrstog materijala, održavana, renovirana i useljiva. Sastoji se od hodnika koji vodi u dve ulične sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo. Ostava. Postavljen je parket, laminat i PVC stolarija. Grejanje je centralno na kotao na gas i čvrsto gorivo. Demit fasada, stirodur ispod poda kao i izolacija na ploči u tavanu. Letnja kuhinja sa instalacijom struje, vode i gasa. Nekoliko pomoćnih i ekonomskim objekata. Iza kuće postoji održavana bašta od 16.5 ari.

Poljoprivredno zemljište

Dve parcele u ataru, nedaleko od kuće. Do njiva se dolazi makadamom. Parcela od 14.5 ari Njiva III klase, parcela od 226 ari Njiva IV i V klase. Nisu spojene. Zemlja je obrađivana, održavana i trenutno u arendi.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene ili minimum 300 eura
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević