Trosobna Kuća i Poslovni prostor Širi Centar
Žitni trg, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 150,000€ - Građevinsko zemljište, Kuća, Plac, Poslovni prostor
PU890 157 + 445 kvm 3 Sobe 2 Kupatila 5 Garaža 9,5 ari

Trosobna Kuća i Poslovni prostor Širi Centar

9.5 ari placa, Servis garaže, Uknjiženo

Širi Centar, blizina Žitnog Trga. Stambeni objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Osnova kuće je 157m2 + potkrovlje. Sastoji se od 3 sobe, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje i 2 kupatila. Postoji mogućnost odvajanja jednosobnog stana sa već izdvojenim kupatilom i manjom kuhinjom. Postavljen je parket i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno na toplotnu pumpu. U potkrovlju kuće se nalazi kancelarijski prostor a stepenište je spoljno, natkriveno. Postavljena je demit fasada. Dvorište je betonirano i omogućava prilaz poslovnom objektu. Poslovni objekat se sastoji iz dve zgrade. U zgradi od 90m2 nalazi se kancelarija, kotlarnica, kuhinja i sanitarni čvor. Ispred objekta je natkrivena nadstrešnica od 50m2. U potkrovlju ovog objekta postoje 3 radionice. Druga zgrada ima tavanicu visine 5m i garažna vrata, a ukupne površine 302m2. Korišćena je kao auto servis. Sastoji se od 3 prostorije međusobno povezane tako da automobil može da prođe u svaku. Tavanski prostor. Poslovni objekat je takođe pokriven centralnim grejanjem. Može nesmetano da se koristi u iste svrhe. Postoje dve septičke jame za potrebe poslovnog prostora. Iza ovog objekta se nalazi dvorište od 2 ara sa pomoćnim objektom i travnjakom. Trofazna struja, voda, kanalizacija. Ispred kuće postoji parking za 4 vozila. Video nadzor, interfon.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević