Spratna Kuća Klek
Klek, Serbia
Prodaja 87,000€ - Kuća
PU012 220 kvm 6 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 1058 kvm

Spratna Kuća Klek

10.5 ari plac, Useljiva kuća bez ulaganja

Kuća se nalazi u neposrednoj blizini grada i glavnog puta , te se veoma brzo stiže do Zrenjanina. U blizini autobuske stanice gde saobraća gradski bus. Prodavnica u neposrednoj blizini. Kuća se nalazi na prostranom placu od 1.058 m2. Izbetoniran kolski ulaz vodi do garaže sa ostavom. Plac je uređen i održavano dvorište, izbetoniranih staza, sa voćnjakom, ozidanom garažom ,ostavom. Nekretnina je uknjižena i takve strukture i gradnje da je omogućen udoban život u njoj tokom cele godine. Veliki prizemni deo čini predsoblje,komotan dnevni boravak sa trpezarijom, ostavom i kupatilom i jednom spavaćom sobom. U prizemlju je još jedna potpuno odvojena kuhinja sa trpezarijom. Stepenište vodi ka spratu gde se nalazi drugo kupatilo , četiri sobe i jedna terasa sa pogledom na ulicu. Nekretnina useljiva ,bez posebnih ulaganja. Postavljen je parket, laminat i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno na gas. Trofazna struja.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević