Prodaja Aradac Centar 170 kvm
Žarka Zrenjanina, Aradac, Serbia
Prodaja 50,000€ može zamena - Kuća, Poslovni prostor
PU497 139 kvm 6 Sobe 5 Kupatila 14 ari

Prodaja Aradac Centar 170 kvm

Stan i 4 lokala

Zgrada se nalazi u samom centru sela. Nalazi se na parceli od 14 ari sa kolskim ulazom. Na istoj parceli nalazi se i Poslovni prostor kulture (sala sa binom) u državnoj svojini. Objekat je zidan od mešanog materijala sa visokim plafonima. Stan je zidan novijeg datuma. Po ulasku se nalazi hodnik i čajna kuhinja. Prolazi se u trpezariju, dnevni boravak i kupatilo. Postavljena je drvena stolarija, laminat i keramika. Grejanje je na čvrsto i struju. Trofazna struja.

4 Poslovna prostora

Postoji 4 odvojena lokala sa zasebnim satovima za struju. Svaki od njih ima dovod i sanitarni čvor. Izdaju se stalnim zakupcima. Lokali su sa ulaznim vratima i izlogom. Na svaki je postavljena nadstrešnica od pleksiglasa i bezbednosne metalne rešetke. Mesto za reklamu. Uredan trotoar i asfaltiran parking za nekoliko automobila.

Dodatne informacije

  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Agencijska provizija: 1.5%
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo: