Kuća Sa Poslovnim Prostorom Šumice
Šumice, Topličina, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 150,000€ - Kuća, Poslovni prostor
PU749 250 kvm 3 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 244 kvm

Kuća Sa Poslovnim Prostorom Šumice

Kafić sa inventarom, garaža, Troiposobna kuća

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja ne poseduje kolski ulaz. Prizemlje se sastoji od kafića – ugostiteljskog objekta sa dva toaleta kompletno opremenljenim i garaža. Sprat kuće se sastoji od dnevnog boravka sa kaminom, kuhinje sa trpezarijom, špajza, toaleta i prostrane terase. Potkrovlje kuće se sastoji od dve sobe sa terasama i kupatilo sa kadom, tuš gabinom, bide, umivaonik, vešeraj. U svim prostorijama se nalaze garderoberi i tri klime uredjaja plus velika inverter klima u kafiću. Centralno grejanje na gas i čvrsto gorivo, parket, PVC stolarija svuda. Malo uređeno dvorište sa dve pomoćne prostorije i sušarom. Mogućnost  prodaje sa komplet nameštajem i belom tehnikom. 3 terase. Objekat je uknjižen kao poslovno-stambeni objekat.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević