Kuća na prodaju Stajićevo
Stajicevo, Serbia
Prodaja 95,000€ - Kuća
PU803 250 kvm 5 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 0 Građeno 12 ari

Kuća na prodaju Stajićevo

12 ari plac, RENOVIRANO, Centar Stajićeva

Na ćošku dve ulice, na placu od 1.235m2, nalaze se dve kuće. Na uličnom delu parcele koja poseduje 3 kolska ulaza nalazi se čvrsto građena kuća sa potkrovljem (osnova 103m2) i kuća od mešanog materijala za rušenje ili renoviranje (89m2). Kuća sa potkrovljem je generalno renovirana i opremljena nameštajem. Po ulazu postoji hodnik sa stepeništem koji vodi u sve prostorije. U prizemlju postoji dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i vešernica sa kotlom. U potkrovlju postoje dve spavaće sobe bez kosina i 2 uređena tavanska prostora od kojih se jedan može osposobiti za kupatilo. Postavljen je laminat i PVC stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno na gas. Izolacija. Nameštena. Trofazna struja.

Druga kuća je građena kombinovanim materijalima. Ima karo tavanicu. Može se preurediti za stambeni i poslovni prostor je se nalazi na super lokaciji na raskrsnici dve ulice. U sklopu ovog objekta nalazi se garaža koja ima ulaz i iz dvorišta i sa ulice. Uknjižena je kao porodična stambena zgrada od 89m2. Nije poslednja cena.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević