Kuća Na Prodaju Ečka
Ecka, Serbia
Prodaja 120,000€ - Kuća
PU768 150 kvm 2 Sobe 1 Kupatila 2 Garaža 675 kvm

Kuća Na Prodaju Ečka

Renovirano, Kolski ulaz, Dupla Garaža

Objekat se nalazi na uilčnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća je građena od čvrstog materijala, po strukturi je dvoiposobna kuća sa potkrovljem. Potkrovlje nije dovršeno. Po ulazu postoji hodnik sa kupatilom koji vodi u 2 sobe, a dnevni boravak sa kuhinjom je okrenut ka dvorištu. Iz kuhinje se prolazi u još jednu prostoriju koja ima 5 prozora i dvoje balkonskih vrata i podseća na terasu. Postavljena je keramika, laminat, PVC stolarija i centralno grejanje na gas. Klima uređaj. U potkrovlju su ostavljene vodovodne i strujne instalacije i postavljena je spoljna stolarija. Na potkrovlje vodi stepenište iz dozidanog objekta koji ima sobu, rashladnu komoru i kuhinju, a na spratu terasu. Kuća nije legalizovana. U dvorištu se nalazi dupla garaža u kojoj postoji kupatilo sa spoljnim ulazom. Dno parcele je ograđeno a iza postoji i deo zemlje na korišćenje.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević