Baranjska 3 Stambene Jedinice Zeleno Polje
Baranjska, Zrenjanin, Serbia
Izdavanje, Prodaja 120,000€ - Kuća, Poslovni prostor
PU621 222 kvm 6 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža 4 ara

Baranjska 3 Stambene Jedinice Zeleno Polje

Poslovni ili stambeni prostor / Mogućnost izdavanja

Pogodno za višečlanu i višegeneracijsku porodicu koja želi da se izoluje od Corona 19 virusa, starački dom i slično. Vlasnik prodaje uknjižen stambeni prostor u Zrenjaninu, u naselju Zeleno polje, ulica Baranjska, koji se sastoji od tri zasebne stambene jedinice, svaka sa svojim ulazom u objekat. U ograđenom dvorištu površine 4 ara 18 m2 nalazi se trosobna kuća površine 100 m2 sa kuhinjom, kupatilom, ostavom i ulaznom zastakljenom terasom, dvosobna kuća površine 88 m2 sa kuhinjom, kupatilom, ostavom i terasom i jednosoban stan površine 39 m2 sa kuhinjom i kupatilom. Svaki od objekata ima funkcionalan tavan. U dvorištu se nalazi i garaža koja je trenutno u funkciji letnje kuhinje, sa kotlom za centralno grejanje. Sve tri stambene jedinice su kompletno infrastrukturno opremljene, priključene na gradski vodovod i kanalizaciju. U sva tri objekta ugrađeni su radijatori za centralno grejanje, uvedeni su priključci za gas, kablovska televizija sa internetom, dve fiksne telefonske linije. Zgrade su izgrađene od čvrstog materijala tako da je moguća dogradnja objekata u visinu. Vredi pogledati. Moguć dogovor.

Mogućnost izdavanja na duži vremenski period. Pozovite nas!

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Video
baranjska 3 stambene jedinice prodaja sigma nekretnine zrenjanin 3
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo: