Vikendica Beogradski Put, Građevinsko Zemljište
Beogradski put BB, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 35,000€ - Građevinsko zemljište, Plac, Vikendica
PU738 4428 kvm 1 Sobe 45 ari

Vikendica Beogradski Put, Građevinsko Zemljište

45 ari, Voćnjak, Vinograd, Montažni objekat

Vikendica i građevinsko zemljiste/plac sa prelepim vinogradom i voćnjakom I klase, velicine 44 ara + 28 m2 (dubine 250m, širine 19m), Tiganjica kod Perleza, na magistralnom putu Zrenjanin – Beograd. Plac se nalazi sa leve strane iz pravca Beograd-Zrenjanin, pored salaša Stara Dunja i u blizini restorana Trofej, sa izlazom na korito Begeja. Udaljenost 50 km od Beograda, 12km od Zrenjanina, u blizini novoplaniranog autoputa.  Atraktivna lokacija, idealno mesto za vikendicu, za opuštanje u prirodi, pecanje ili odlicne investicione projekte: etno selo, salaš, vinarija ili destilerija. Uredna dokumentacija, uknjiženo, vlasnik 1/1.   Voda, bunar.  Moguć dogovor za ozbiljne kupce. 

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: