Trosobna Kuća Zeleno Polje
Zeleno Polje, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 50,000€ - Kuća
PU792 126 kvm 3 Sobe 1 Kupatila 1 Garaža 5 ari

Trosobna Kuća Zeleno Polje

Kolski ulaz, Garaža, Pomoćne prostorije

Prizemna kuća sa 3 spavaće sobe. Po ulazu u kuću nalazi se hodnik koji vodi u dnevni boravak, dve spavaće sobe i kupatilo. Dnevni boravak ima izdvojenu kuhinju i iz nje se prolazi u još jednu spavaću sobu. Kuća ima betonske temelje i betonsku ploču. Postavljen je laminat, parket i drvena stolarija sa roletnama. U svakoj sobi izvedena je plinska instalacija. U dnu parcele se nalazi garaža i jedna veća pomoćna prostorija. Klima uređaj. 5 ari plac.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

126 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
50,000€

Po ulazu u kuću nalazi se hodnik koji vodi u dnevni boravak, dve spavaće sobe i kupatilo. Dnevni boravak ima izdvojenu kuhinju i iz nje se prolazi u još jednu spavaću sobu. Kuća ima betonske temelje i betonsku ploču. Postavljen je laminat, parket i drvena stolarija sa roletnama. U svakoj sobi izvedena je plinska instalacija. U dnu parcele se nalazi garaža i jedna veća pomoćna prostorija. 5 ari plac.

Mapa

Preporučujemo: