Trosoban Stan Širi Centar
Vojvode Petra Bojovića, Širi Centar, MZ Dositej Obradović, Zrenjanin
Prodaja 63,250€ - Stan
PU946 55 kvm 3 Sobe 1 Kupatila 2008 Građeno

Trosoban Stan Širi Centar

III Sprat od 3, zgrade sa liftom

Širi centar, blizina Žitnog Trga. Zgrada novije gradnje iz 2008. Po ulazu u stan pruža se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Dnevni boravak je prostran sa izlazom na terasu. Postoje dve spavaće sobe od kojih veća ima blagu kosinu. Kuhinja ima ostavu sa prirodnom ventilacijom i u potpunosti je odvojena. Postavljen je tarket i PVC stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima. Stan se prodaje sa postojećim nameštajem. Parking.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Video
  • Video
    Trosoban Stan Širi Centar

Tlocrt

Etaža

55 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
63,250€

Po ulazu u stan pruža se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Dnevni boravak je prostran sa izlazom na terasu. Postoje dve spavaće sobe od kojih veća ima blagu kosinu. Kuhinja ima ostavu sa prirodnom ventilacijom i u potpunosti je odvojena.

Mapa

Preporučujemo: