Trosoban Stan Lesnina
Lesnina, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 72,000€ - Stan
PU654 75 kvm 3 Sobe 1 Kupatila 1 Garaža 2008 Građeno

Trosoban Stan Lesnina

 III Sprat od 4, zgrade bez lifta

 Zgrada je novije gradnje, poseduje svoj parking i podumske prostorije. Stan je orijentisan ka jugozapadu i veoma je svetao. Po ulazu se pruža hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja, dve spavaće sobe, garderober i kupatilo. Spavaća soba izlazi na drugu terasu sa ostavom koja je zatvorena PVC stolarijom. Postavljen je parket, PVC stolarija sa roletnama i komarnicima, centralno gradsko grejanje sa kalorimetrima i 2 klima uređaja. Stanu pripada podrumska prostorija i obezbeđeno parking mesto u dvorištu zgrade. 

tlocrt trosoban stan lesnina prodaja sigma nekretnine zrenjanin

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

75 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
72,000€

Po ulazu se pruža hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja, dve spavaće sobe, garderober i kupatilo. Spavaća soba izlazi na drugu terasu sa ostavom koja je zatvorena PVC stolarijom.

Mapa

Preporučujemo: