Trosoban Stan Brigadira Ristića
Brigadira Ristića, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 65,000€ - Stan
PU728 79 kvm 3 Sobe 2 Kupatila

Trosoban Stan Brigadira Ristića

V Sprat od 6, zgrade sa liftom

Nije poslednji sprat. Po ulazu u stan postoji hodnik sa ugradnim plakarom i kupatilom. Hodnik je otvoren prema trpezariji sa velikom terasom koja vodi u dnevni boravak, spavaći deo i kuhinju. Dnevni boravak je odvojen drvenim kliznim vratima. Kuhinja je sa malom terasom. Spavaći deo je u potpunosti odvojen hodnikom koji vodi u 2 sobe i kupatilo. Postavljen je laminat, drvena i PVC stolarija sa roletnama. U jednoj spavaćoj i dnevnoj sobi su krovni prozori, a u drugoj spavaćoj i kuhinji su normalni prozori. Centralno grejanje je isključeno i stan se zagreva trenutno na klima uređaj. 79 m2 + 2 terase, podrum.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

79 kvm
3 Bedrooms
2 Bathrooms
65,000€

Po ulazu u stan postoji hodnik sa ugradnim plakarom i kupatilom. Hodnik je otvoren prema trpezariji sa velikom terasom koja vodi u dnevni boravak, spavaći deo i kuhinju. Dnevni boravak je odvojen drvenim kliznim vratima. Kuhinja je sa malom terasom. Spavaći deo je u potpunosti odvojen hodnikom koji vodi u 2 sobe i kupatilo.

Mapa

Preporučujemo: