Trosoban Stan Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 70,000€ - Stan
PU965 75 kvm 3 Sobe 2 Kupatila

Trosoban Stan Bagljaš

I Sprat od 5, zgrade bez lifta

Top lokacija. Milana Stanivukovića sunčana strana. Po ulasku postoji hodnik sa ostavom, wc-om i ugradnim plakarom koji povezuje ceo stan. Trpezarija je otvorena ka dnevnom boravku i ima izlaz na terasu. Kuhinja je u potpunosti odvojena i ima izlaz na malu terasu. Spavaći deo je odvojen hodnikom sa ugradnim plakarom koji vodi u dve sobe i kupatilo. Postavljen je laminat i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko. Podrum. 1 vlasnik.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

75 kvm
3 Bedrooms
2 Bathrooms
70,000€

Po ulasku postoji hodnik sa ostavom, wc-om i ugradnim plakarom koji povezuje ceo stan. Trpezarija je otvorena ka dnevnom boravku i ima izlaz na terasu. Kuhinja je u potpunosti odvojena i ima izlaz na malu terasu. Spavaći deo je odvojen hodnikom sa ugradnim plakarom koji vodi u dve sobe i kupatilo.

Video
  • Video
    Trosoban Stan Bagljaš
Mapa

Preporučujemo:

trosoban stan bagljas prodaja sigma nekretnine zrenjanin1