Trosoban Stan Bagljaš
Bulevar Veljka Vlahovića, Bagljaš, Zrenjanin
Prodaja 83,000€ - Stan
PU947 83 kvm 3 Sobe 2 Kupatila

Trosoban Stan Bagljaš

IX Sprat od 10, zgrade sa 2 lifta

RENOVIRANO. Potpuno renoviran trosoban stan u zgradi sa 2 lifta. Kompletno zamenjene vodovodne i električne instalacije, nova kupatila, parket, PVC stolarija, nova sobna vrata, sigurnosna ulazna vrata. Stan je uknjižen na 73m2, a po merenju ima 83m2. Po ulazu u stan postoji hodnik koji vodi u dnevni boravak, kuhinju sa ostavom, kupatilo, toalet i jednu spavaću sobu. Dnevni boravak ima izlaz na terasu i iz njega se prolazi u drugu spavaću sobu. Grejanje je centralno gradsko. PREPORUKA.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Video
  • Video
    Trosoban Stan Bagljaš

Tlocrt

Etaža

83 kvm
3 Bedrooms
2 Bathrooms
83,000€

Po ulazu u stan postoji hodnik koji vodi u dnevni boravak, kuhinju sa ostavom, kupatilo, toalet i jednu spavaću sobu. Dnevni boravak ima izlaz na terasu i iz njega se prolazi u drugu spavaću sobu.

Mapa

Preporučujemo: