Trosoban Stan Bagljaš
Junaka Milana Tepića, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 68,000€ - Stan
PU869 68 kvm 3 Sobe 1 Kupatila

Trosoban Stan Bagljaš

II Sprat od 9, zgrade sa liftom

Junaka Milana Tepića, na pešačkoj udaljenosti od 2 supermarketa, dečijih igrališta i terena, ambulante i tržnog centra. Po ulazu u stan pruža se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom i ostavom, dve spavaće sobe i kupatilo. Stambeni prostor je povećan na 68m2 izbijanjem male terase i smanjivanjem ostave. Postavljen je parket i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko. Kupatilo je adaptirano u skorije vreme, zamenjene su vodovodne i strujne instalacije. Klima uređaj. Sigurnosna vrata. Stan se prodaje sa kuhinjskim elementima i plakarom u hodniku.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

68 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
68,000€

Po ulazu u stan pruža se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom i ostavom, dve spavaće sobe i kupatilo. Stambeni prostor je povećan na 68m2 izbijanjem male terase i smanjivanjem ostave.

Mapa

Preporučujemo: