Trosoban Stan 4 Juli D3
4. jul, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 49,000€ - Stan
PU667 77 kvm 3 Sobe 1 Kupatila 0 Građeno

Trosoban Stan 4 Juli D3

V Sprat od 5, zgrade bez lifta

Stan je orijentisan ka severu. Po ulazu postoji hodnik koji je otvoren prema dnevnom boravku i trpezariji. U ovom delu se nalazi ostava i ugradni plakar. Dnevni boravak je prostoran i svetao sa izlazom na terasu. Kuhinja je zasebna prostorija sa krovnim prozorom. Spavaći deo je u potpunosti odvojen hodnikom iz koga se ulazi u dve sobe i kupatilo. U trpezariji, hodniku i kuhinji se nalaze krovni prozori. Stan je renoviran 2013. godine. Rađeno je kupatilo i vodovodne instalacije, ugrađena je PVC stolarija, postavljen je laminat i urađena je izolacija spoljnih zidova. Grejanje je centralno gradsko. Klima uređaj. Zajednička biciklana u zgradi.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

77 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
49,000€

Po ulazu postoji hodnik koji je otvoren prema dnevnom boravku i trpezariji. U ovom delu se nalazi ostava i ugradni plakar. Dnevni boravak je prostoran i svetao sa izlazom na terasu. Kuhinja je zasebna prostorija sa krovnim prozorom. Spavaći deo je u potpunosti odvojen hodnikom iz koga se ulazi u dve sobe i kupatilo.

Mapa

Preporučujemo: