Trosoban Stan 4 Juli D3
4. jul, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 57,000€ - Stan
PU760 76 kvm 3 Sobe 1 Kupatila

Trosoban Stan 4 Juli D3

IV Sprat od 5, zgrade bez lifta

Po ulazu u stan nalazi se hodnik sa ugradnim plakarom koji je otvoren prema trpezariji i dnevnom boravku. Izlaz na veliku terasu je iz trpezarije. Kuhinja je u potpunosti odvojena sa ostavom i malom terasom. Spavaći deo je takođe odvojen posebnim hodnikom koji vodi u dve sobe i kupatilo. Postavljen je laminat i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko. U skorije vreme renovirana terasa i promenjena je kada. Klima uređaj. Novi osigurači ODLIČNA lokacija.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

76 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
59,000€

Po ulazu u stan nalazi se hodnik sa ugradnim plakarom koji je otvoren prema trpezariji i dnevnom boravku. Izlaz na veliku terasu je iz trpezarije. Kuhinja je u potpunosti odvojena sa ostavom i malom terasom. Spavaći deo je takođe odvojen posebnim hodnikom koji vodi u dve sobe i kupatilo.

Mapa

Preporučujemo: