Trosoban Stan 4. Jul
4. jul, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 60,000€ - Stan
PU791 77 kvm 3 Sobe 1 Kupatila

Trosoban Stan 4. Jul

I Sprat od 5, zgrade bez lifta

Trosoban stan orijentisan ka dvorišnom zelenilu. Po ulazu u stan nalazi se hodnik sa cipelarnikom i ugradnim plakarom. U ulaznom hodniku se nalazi i ostava. Trpezarija ima izlaz na veliku terasu, a od dnevnog boravka je odvojena harmonika vratima. Kuhinja je u potpunosti odvojena sa izlazom na malu terasu. Spavaći deo je odvojen hodnikom koji vodi u dve spavaće sobe i kupatilo. Postavljen je laminat i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko. Adaptirano kupatilo. Mogućnost kupovine stana sa kuhinjskim elementima. Klima uređaj.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

77 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
60,000€

Po ulazu u stan nalazi se hodnik sa cipelarnikom i ugradnim plakarom. U ulaznom hodniku se nalazi i ostava. Trpezarija ima izlaz na veliku terasu, a od dnevnog boravka je odvojena harmonika vratima. Kuhinja je u potpunosti odvojena sa izlazom na malu terasu. Spavaći deo je odvojen hodnikom koji vodi u dve spavaće sobe i kupatilo.

Mapa

Preporučujemo: