Troiposobna Kuća Lukićevo
Lukićevo, Serbia
Prodaja 29,500€ - Kuća
PU888 99 kvm 3 Sobe 1 Kupatila 1 Garaža 16 ari

Troiposobna Kuća Lukićevo

Plac 16 ari, Gas, Trofazna struja

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća je građena 80ih godina. Po ulazu postoji hodnik koji vodi u sve prostorije u kući. Postoje 3 sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i ostava. Postavljen je parket, patos, etison (urađena je betonska košuljica) i drvena stolarija. Grejanje je na peći na gas. Kupatilo je renovirano 2016. godine kada je postavljena i nova keramika u hodniku. PVC ulazna vrata. Trofazna struja. Iza kuće postoji zidana pomoćna prostorija sa betonskom pločom. Može lako da se pretvori u stan. Sastoji se od letnje kuhinje i garaže. Postoji još nekoliko pomočnih objekata na placu kao što su ekonomski objekti, objekti za držanje stoke, kotarka. Iza dela placa sa objektima nalazi se još oko 7 ari bašte.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: