Troiposoban Stan Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 49,500€ - Stan
PU639 76 kvm 4 Sobe 2 Kupatila

Troiposoban Stan Bagljaš

Prizemlje od 10 spratova, zgrade sa liftom

Stan se nalazi u centru naselja Bagljaš, na samo nekoliko minuta od pošte, ambulante, škole, vrtića, pijace i marketa. Po ulasku u stan postoji veliki hodnik sa kupatilom i sanitarnim čvorom. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom i ostavom, 2 manje spavaće sobe i jedna velika spavaća soba. Postavljen je laminat I klase i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima. U sanitarnom čvoru urađena je nova pvc vodovodna instalacija i pločice. Postavljen je novi bojler, tuš kabina , klima uređaj, strujni sat sa dm sklopkom.Kuhinja je renovirana komplet. Postoji mogucnost da novi vlasnik uradi demit fasadu zbog pristupačnosti prizemlja.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

76 kvm
4 Bedrooms
2 Bathrooms
59,000€

Po ulasku u stan postoji veliki hodnik sa kupatilom i sanitarnim čvorom. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom i ostavom, 2 manje spavaće sobe i jedna velika spavaća soba.

Mapa

Preporučujemo: