Stan i Lokal Širi Centar
Nikole Tesle, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 44,000€ - Poslovni prostor, Stan
PU576 105 kvm 4 Sobe 2 Kupatila

Stan i Lokal Širi Centar

Mesna zajednica Nikole Tesle, blizina poljoprivredne škole

Zgrada se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje ajnfort kapiju i moguće je parkirati u dvorištu. Stan i lokal se nalaze u visokom prizemlju zgrade. Izdvojene su 2 prostorije stana od kojih je napravljen ulični lokal koji se izdavao. Lokal poseduje sanitarni čvor i ulični izlog. Grejanje je na plin i struju. Postavljena je drvena stolarija i parket.

Mogućnost kupovine samo poslovnog prostora. 

105 kvadrata stan

Preostali deo je dvosoban stan. U celini, stan ima 105 kvadrata. Ulaz u stan je natkrivenom terasom iz dvorišta. Po ulazu postoji lođa koja vodi u pomenuti ulični lokal, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i wc. Kuhinja je sa trpezarijom i ostavom. Postavljena je drvena stolarija sa roletnama i parket. Grejanje je na plinske peći. Trofazna struja. Podrum.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%

Tlocrt

Etaža

105 kvm
4 Bedrooms
2 Bathrooms
50,000€

Ulaz u stan je natkrivenom terasom iz dvorišta. Po ulazu postoji lođa koja vodi u pomenuti ulični lokal, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i wc.
Ulaz u lokal je sa ulice, postoje 2 kancelarije i sanitarni čvor.

Mapa

Preporučujemo: