Spratna Kuća Šumica
Šumica, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 45,000€ - Kuća
PU627 126 kvm 5 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 4 ara

Spratna Kuća Šumica

3 etaže, Garaža, Potrebno ulaganje

Objekat se nalazi na dvorišnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća je dvojna. Drugi deo objekta ima sopstveni deo placa kojim raspolaže. Prizemna etaža je visine 2m. U njoj se nalazi letnji dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo, garaža i ostava. Ulaz na prvu etažu je spoljnim stepenicama. Po ulasku postoji salon sa dnevnim boravkom izdvojenom kuhinjom i trpezarijom. Dnevni boravak izlazi na terasu. Do treće etaže vodi unutrašnje stepenište sa posebnim hodnikom. Na poslednjoj etaži nalaze se 2 sobe, jedna manja prostorija (može poslužiti kao soba) i kupatilo. Postavljena je drvena stolarija. Grejanje je etažno na čvrsto gorivo ili struju, centralno grejanje nije u funckiji.   

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: