Spratna Kuća, Stan i Garaža Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 105,000€ - Kuća
PU756 330 kvm 6 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža 2004 Građeno 675 kvm

Spratna Kuća, Stan i Garaža Bagljaš

Kolski ulaz, Garaža, 6.5 ari placa

Ulični objekat je kuća osnove 167m2 sa potkrovljem. Po ulazu u kuću postoji hodnik sa stepeništem koji vodi u sve prostorije. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak sa kaminom, kuhinja, kupatilo i dve spavaće sobe. U dnevnom boravku i kuhinji nisu postavljene podne obloge. U potkrovlju postoji trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba, manja kuhinja i kupatilo. Urađena je krovna termoizolacija i podaščano je. Postavljen je parket i drvena stolarija. Grejanje je na kamin, kaljavu peć i struju. Klima uređaj.

Dvosoban Stan i Garaža

U produžetku uličnog objekta nalazi se dvosoban stan od 83m2 koji se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe i kupatila. U stanu je grejanje centralno na kotao na gas. Postavljen je parket i drvena stolarija. U produžetku se nalazi još jedan objekat sa garažnim mestom i kotlarnica.

Moguća je kupovina stambenim kreditom banke.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Ulična kuća - Prizemlje

167 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
90,000€

Po ulazu postoji hodnik sa stepeništem koji vodi u sve prostorije.

Ulična kuća - Potkrovlje

80 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
90,000€

Po ulasku na sprat postoji velika trpezarija koja vodi u manju kuhinju, kupatilo i dnevni boravak. A u sobu se prolazi iz dnevnog boravka. Prozori su krovni.

Stan u dvorištu

83 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
90,000€

Po ulazu postoji hodnik koji vodi u sve prostorije.

Mapa

Preporučujemo: