Spratna Kuća, Stan, Garaža Duvanika
Duvanika, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 80,000€ - Kuća
PU724 182 kvm 6 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 270 kvm

Spratna Kuća, Garsonjera, Garaža Duvanika

Renovirano, Kolski ulaz, CG, PVC

Glavni objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Po ulazu postoji hodnik sa stepeništem koji vodi u sve prostorije kuće. U prizemlju postoji dnevni boravak sa kuhinjom, dve spavaće sobe i kupatilo. Na spratu postoje 3 sobe, malo kupatilo, 2 tavanksa prostora i terasa. Krov je izolovan sa unutrašnje strane. Demit fasada. Postavljen je PVC stolarija sa roletnama i komarnicima, parket je hoblovan i lakiran, laminat u sobama, grejanje je centralno sa kotlom na gas. Trofazna struja.

Garsonjera i Garaža

Po ulasku postoji manji dnevni boravak sa kuhinjom koji vodi do kupatila i predstavlja zadnji ulaz u garažu. Postavljena je PVC stolarija, nova keramika, kupatilo. Grejanje na čvrsto gorivo. Garaža je sa kanalom i PVC garažnim vratima.

PRODATO. KUĆA NIJE U PONUDI.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: