Spratna Kuća Širi Centar
Centar, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 110,000€ - Kuća
PU656 284 kvm 5 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 860 kvm

Spratna Kuća Širi Centar

 Na samo nekoliko minuta od centra grada

 Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća je održavana. Po ulazu postoji hodnik sa stepeništem koji vodi u sve prostorije prizemlja. U prizemlju postoji dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i ostavom, spavaća soba i kupatilo. Dnevna soba je veoma prostrana i svetla, ima 36m2 i 4 prozora i balkonska vrata. Na spratu postoje 4 spavaće sobe, garderober i kupatilo. I prizemlje i sprat imaju izlaz na dvorišne terase koje su veoma prostrane i imaju oko 40m2. Postavljen je parket, laminat i drvena stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno sa kotlom na gas. Urađena je demit fasada. Klima uređaj. 

 Garaža, Bašta, Pomoćne prostorije

Garaža je zidana. Ima prostor za alat, kanal i struju. Letnja kuhinja ima struju i vodu i izlazi na manju terasu pokrivenu lozom. Postoji još dve manje pomoćne prostorije koje služe kao ostava. Na dnu parcele se nalazi bašta sa voćem površine oko 200m2. 

Kuća je u odličnom stanju bez potrebe za ulaganjem. Preporuka agencije. 

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: