Spratna Kuća sa Poslovnim Prostorom Mužlja
Mužlja, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 80,000€ - Kuća, Poslovni prostor
PU855 240 kvm 4 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 11 ari

Spratna Kuća sa Poslovnim Prostorom Mužlja

Stambeni deo, Poslovni deo, Pomoćne prostorije, Bašta

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća je zidana od čvrstog materijala sa betonskom međuspratnom pločom dok je tavanica od mešanog materijala (štukatur/karo tavan). U prizemlju se nalazi poslovni prostor od 120m2 sa uličnim ulazom, izlogom, kancelarijom, kuhinjom i 2 magacina. Postavljen je laminat i PVC stolarija. Grejanje je na struju i gas. Na spratu kuće se nalazi četvorosoban stan koji čine 3 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja i kupatilo. Postavljen je parket, drvena stolarija sa šalokatrama i centralno grejanje. Kuća je useljiva i bez većih ulaganja. U nastavku uličnog objekta nalazi se letnja kuhinja, garaža, više ostava i pomoćnih prostorija. Trofazna struja, Gas, Voda, Kanalizacija. Iza prostranog placa na kome se nalaze objekti od 3,5 ara nalazi se bašta ukupne površine 7 ari. Ispred kuće postoje 4 parking mesta.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: