Spratna Kuća Melenci
Melenci, Serbia
Prodaja 65,000€ fiksna cena - Kuća
PU990 162 kvm 4 Sobe 2 Kupatila 722 kvm

Spratna Kuća Melenci

Centarlno grejanje, Izolacija, 7.2 ara plac

Objekat se nalazi na sredini parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća je građena blokom. Po ulazu postoji hodnik sa stepeništem koji vodi u sve prostorije u kući. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom okrenut dvorištu, jedna spavaća soba i kupatilo. Na spratu kuće se nalaze 3 spavaće sobe i kupatilo. I prizemlje i sprat imaju izlaz na terasu. Postavljen je laminat, keramika i drvena stolarija. Ispod košuljice je postavljen stirudor, a urađena je i spoljna demit fasada. Grejanje je centralno na gas. 2 klima uređaja. Kuća se prodaje sa kuhinjskim elementima. Monofazna struja, gradska voda, gas, kanalizacija. Moguća zamena za nekretninu u Zrenjaninu.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević