Spratna Kuća i Stan Zeleno Polje
Zeleno Polje, Zrenjanin
Prodaja 51,000€ - Kuća
PU939 174 kvm 4 Sobe 3 Kupatila 262 kvm

Spratna Kuća i Stan Zeleno Polje

Kolski ulaz, Gas, 262m2 plac

Odlična lokaciju, u neposrednoj blizini mesne zajednice, ambulante, vrtića. Ulični objekat je polovina dvojne kuće. Zidana ciglom. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i ostavom, i kupatilo. Na spratu kuće postoje dve spavaće sobe i kupatilo koje nije osposobljeno. Postavljen je parket, laminat, drvena i PVC stolarija. Grejanje je na peći na gas. Trofazna struja. Terasa. Iza ulične postoji kuća u dvorištu, takođe od čvrstog materijala, uknjižena na 68m2. Sastoji se iz ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i ostavom, spavaće sobe i kupatila. Postavljen je parket i drvena stolarija. Potrebno renoviranje. Ograđeno i izbetonirano dvorište.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević