Porodična Kuća Na 2 Placa Berbersko
Local Community "Berbersko-Bolnica", Zrenjanin, Serbia
Prodaja 63,000€ - Kuća, Plac
PU615 189 kvm 5 Sobe 3 Kupatila 2 Garaža 726 kvm

Porodična Kuća Na 2 Placa Berbersko

30m ulični front, svi objekti su ozakonjeni

Objekti se nalaze na uličnom delu parcela. Jedan objekat je stariji, dvosoban i potrebna mu je adaptacija. Prednost placa je zelenilom i ogradom ograđeno dvorište sa puno zelenila. Sa ulice postoje dve garaže. Drugi objekat je starije gradnje, održavan je i adaptirano je potkrovlje. Po ulasku postoji dugačak hodnik koji vodi u prizemlje i dvorište. Postoje dve spavaće sobe do ulice i jedna do dvorišta. Kuhinja je prolazna. Posebno kupatilo, posebno wc. Na sprat kuće vodi spoljno stepenište iz dvorišta. U potkrovlju se nalaze dve prostorije sa ugradnim plakarima. Postoji dnevni boravak i spavaća soba. Postavljen je parket i drvena stolarija. Grejanje je na struju. Trofazna struja. 

U dvorištu postoji novoizidani objekat od 36 m2. Jednosoban stan. Po ulazu postoji hodnik sa ostavom koji vodi u kuhinju sa trpezarijom. Iz kuhinje se prolazi u sobu i kupatilo. Postavljena je drvena stolarija. Grejanje je na čvrsto gorivo. Postoji nekoliko pomoćnih prostorija. 

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: