Porodična Kuća Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 223,000€ - Kuća
PU685 478 kvm 7 Sobe 3 Kupatila 2 Garaža 1995 Građeno 5 ari

Porodična Kuća Bagljaš

Osmosobna kuća sa garažom

Nalazi u novijem delu naselja Bagljaš u blizini TC Big. Objekat se nalazi na uličnom delu parcele od 5 ari koja poseduje kolski ulaz. Kuća je građena ciglom, sendvič zid. Sastoji se iz 3 etaže. U suterenu se nalazi garaža za 2 automobila, soba, kotlarnica, dve ostave i kupatilo. Po ulasku u prizemlje nalazi se hodnik sa unutrašnjim stepeništem za suteren. U nastavku se nalazi veliki dnevni boravak sa trpezarijom, izdvojenom kuhinjom, izlazom na dvorišnu terasu i stepeništem za sprat. Iz dnevnog boravka se prolazi u hodnik koji vodi u 3 spavaće sobe i kupatilo. U potkrovlju postoje 4 spavaće sobe i kupatilo. Postavljen je parket, kvalitetna keramika, mermer, PVC i ALU stolarija. Uvedeno je centralno grejanje u sve 3 etaže na kotao na gas i struju. Trofazna struja. Krovna izolacija, garažna vrata sa električnim podizačima, klima uređaji, ograda od kovanog gvožđa, okućnica od behatona, sistem za zalivanje travnjaka.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Prizemlje

177 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
223,000€

Po ulasku u prizemlje nalazi se hodnik sa unutrašnjim stepeništem za suteren. U nastavku se nalazi veliki dnevni boravak sa trpezarijom, izdvojenom kuhinjom, izlazom na dvorišnu terasu i stepeništem za sprat. Iz dnevnog boravka se prolazi u hodnik koji vodi u 3 spavaće sobe i kupatilo.

Potkrovlje

177 kvm
4 Bedrooms
1 Bathroom
223,000€

U potkrovlju postoje 4 spavaće sobe i kupatilo.

Mapa

Preporučujemo: