ŠESTOSOBNA Kuća Duvanika
Duvanik, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 85,000€ - Kuća
PU149 224 kvm 6 Sobe 1 Kupatila 1 Garaža 8 ari

Šestosobna Kuća Duvanika

Kolski ulaz, Garaža, Pomoćne prostorije, Bašta

Odlična lokacija! Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Veoma je prostrana i sa puno svetla zahvaljujući hodnikom duž kuće koji spaja sve prostorije. Ulaz u kuću je iz dvorišta. Sa ulične i sa dvorišne strane postoje po dve spavaće sobe, a na samoj sredini spavaća soba i dnevni boravak sa kuhinjom i ostavom. U dve spavaće sobe postavljeni su parketi, u dve laminat, a u hodniku i dnevnom boravku keramika. Stolarija je drvena. Dvorište je kompletno izbetonirano. Iza garaže i kuće postoji nekoliko nus prostorija i 2,2 ara bašte.

tlocrt sestosobna kuca duvanika prodaja sigma nekretnine zrenjanin

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

224 kvm
6 Bedrooms
1 Bathroom
65,000€

Sa ulične i sa dvorišne strane postoje po dve spavaće sobe, a na samoj sredini spavaća soba i dnevni boravak sa kuhinjom i ostavom.

Mapa

Preporučujemo: