PENTHOUSE Lesnina
Lesnina, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 226,000€ - Stan
PU666 226 kvm 4 Sobe 5 Kupatila 3 Garaža 2013 Građeno

PENTHOUSE Lesnina

 V Sprat od 5, zgrade sa liftom

 Penthouse se nalazi u funkcionalnom gradskom naselju Lesnina koje raspolaže svim bitnim sadržajima na samo nekoliko minuta hoda. Zgrada je završena i useljena 2013. godine. U prizemlju se nalazi garaža sa automatskim vratima, a ispred zgrade parking mesta. Stan se nalazi na petoj i poslednjoj etaži i zauzima njenu celu površinu. Lift vodi do IV sprata na kom se nalazi ulaz u stan sa hodnikom i stepeništem. Ukupna površina sa terasama iznosi 226 m2 na koliko je i stan uknjižen. Stan je moguće etažirati i podeliti na Dvosoban i Trosoban stan


Dvosoban Stan

tlocrt penthouse lesnina prodaja sigma nekretnine zrenjanin

Dvosoban Stan – 115 m2

Po ulazu postoji hodnik sa kupatilom koji vodi u dnevni boravak i spavaću sobu. Dnevni boravak je velik i prostoran sa kuhinjom i trpezarijom. Izlazi na zatvorenu terasu sa ostavom. Spavaća soba je veoma svetla sa bračnim krevetom, Tv-om, sopstvenim kupatilom sa đakuzijem i saunom, 3 ugradna plakara, i terasom. Korišćeni su kvalitetni materijali visoke klase i renomirani nameštaj. Postavljena je PVC stolarija sa roletnama, etison, parket, keramika, drvena zidna obloga, gipsani plafoni sa rasvetom i izolacijom. Grejanje je centralno gradsko, sa kalorimetrima. Klima uređaj.


Trosoban Stan

tlocrt penthouse lesnina prodaja sigma nekretnine zrenjanin

Trosoban Stan – 105 m2

Po ulazu postoji hodnik sa wc-vešerajem koji vodi do trpezarije. Trpezarija je otvorena prema dnevnom boravku i kuhinji. Dnevni boravak je veoma svetao i izlazi na zastakljenu terasu. Kuhinja je zasebna prostorija sa staklenim vratima. U spavaću sobu sa bračnim krevetom i sopstvenim kupatilom se ulazi iz dnevnog boravka, a u dečiju spavaću sobu vodi hodnik sa kupatilom i ugradnim plakarom. Korišćeni su kvalitetni materijali visoke klase i renomirani nameštaj. Postavljena je PVC stolarija sa roletnama, etison, parket, keramika, gipsani plafoni sa rasvetom i izolacijom. Grejanje je centralno gradsko, sa kalorimetrima. Klima uređaj.


  • Pogledajte aktuelnu ponudu stanova OVDE

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Video
  • PentHouse Lesnina
    penthouse lesnina zrenjanin prodaja sigma nekretnine zrenjanin 16

Tlocrt

Etaža

226 kvm
4 Bedrooms
5 Bathrooms
226,000€

Stan se nalazi na petoj i poslednjoj etaži i zauzima njenu celu površinu.

Mapa

Preporučujemo: