Ogroman Plac i useljiva kuća Novo Berbersko
Novo Berbersko, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 100,000€ - Građevinsko zemljište, Kuća, Plac
PU887 200 kvm 4 Sobe 2 Kupatila 3 Garaža 43 ara

Ogroman Plac i useljiva kuća sa potkrovljem Novo Berbersko

U blizini centra grada, 25m ulični front, 43 ari placa

Novo Berbersko, na samo par minuta od centra grada. Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Pored uličnog objekta postoji prazan deo placa pogodan za izgradnju. Kuća je građena od čvrstog materijala. U prizemlju postoje dve ulične sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo. U potkrovlju postoje dve sobe, dnevna sa kuhinjom i kupatilo. I u prizemlju i u potkrovlju postoji natkrivena terasa. Postavljen je parket i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno na kotao na čvrsto gorivo. Trofazna struja. Podrum kao poseban objekat. U dvorištu postoji više pomoćnih objekata od kojih su 3 garaže. Pomočni objekti nisu legalizovani. Iza dvorišta kuće postoji bašta sa voćnjakom i vinogradom.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Izgled placa

43 ara
4 Bedrooms
2 Bathrooms
100,000€

25m ulična širina, ukupno 4.311 m2 placa

Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević