LUX Kuća I Poslovni Prostor Klajnova Bara
Klajnova, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 115,000€ 130,000€ - Kuća, Poslovni prostor
PU581 240 kvm 4 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža 4.5 ara

LUX Kuća I Poslovni Prostor Klajnova Bara

Poslovni prostor

Blizina autobuske stanice, Lidla, Rode i Beogradske ulice. Objekat se nalazi na uličnom delu parcele od 4.5 ara. Uređeno je dvorište i parking za 4 automobila sa behatonom. Kuća je građena od cigle i po. Sastoji se od suterena i sprata. U suterenu postoji poslovni prostora sa zasebnim uličnim i dvorišnim ulazom, i garaža. Poslovni prostor se sastoji od 3 velike prostorije, kuhinje i kupatila. Garaža je veća sa prostorom za alat.

Stambeni deo

Natkrivenim ulazom sa stepeništem se ulazi u stambeni deo kuće. Pruža se hodnik sa sanitarnim čvorom koji vodi u sve prostorije etaže. Veliki dnevni boravak sa trpezarijom i odvojenom kuhinjom izlazi na dvorišnu terasu. Spavaći deo je odvojen posebnim hodnikom u kome se nalaze 3 spavaće sobe i kupatilo. Jedna spavaća soba ima izlaz na terasu. Postavljen je tarketov laminat i unutrašnja stolarija od medijapana. Spoljna stolarija je PVC sa roletnama i komarnicima. Urađena je demit fasada. Grejanje je centralno na gas. Klima. Kuhinja je od medijapana i uračunata je u cenu. Ispod dvorišne terase postoji veća ostava.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%
Mapa

Preporučujemo: