Kuća Sa Potkrovljem i Radionica Šumica
Šumica, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 70,000€ 80,000€ - Kuća
PU655 274 kvm 3 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 334 kvm

Kuća Sa Potkrovljem i Radionica

 Odvojen stan, kolski ulaz, stolarska radionica

 Objekti se nalaze na parceli koja poseduje kolski ulaz. Ulični objekat je kuća sa galerijom i jednosobnim stanom sa posebnim ulazom, ukupne površine 156 m2. Po ulazu postoji hodnik koji vodi u sve prostorije prizemlja. Postoji dnevni boravak sa galerijom i izlazom na terasu, kuhinja, dve spavaće sobe i kupatilo. Dnevni boravak je veoma prostoran i svetao. Uvedeno je centralno grejanje na mogućnošću grejanja na struju, plin i čvrsto gorivo. Postavljena je drvena Lesnina stolarija sa roletnama, parket i brodski pod. Klima uređaj.

 Jednosoban Stan

 Stan ima zaseban ulaz i stepenište a nalazi se u potkrovlju uličnog objekta. Postoji soba, kuhinja i kupatilo, ukupne površine 40m2. Razvučen je isti sistem centralnog grejanja. 

 Stolarska radionica i Atelje

 Na dnu parcele nalazi se uknjiženi prizemni objekat od 118m2 koji se trenutno koristi kao atelje i stolarska radionica. Trofazna struja. Kuća se nalazi u mirnom okruženju i gleda na park. 

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: