Kuća sa bazenom Širi Centar
Ive Lole Ribara, Širi Centar, Zrenjanin
Prodaja 300,000€ - Kuća, Poslovni prostor
PU911 495 kvm 8 Sobe 5 Kupatila 1 Garaža 225 kvm

Kuća sa bazenom Širi Centar

Osmosobna kuća sa 4 kupatila, Garaža, Alarm

Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji. Objekat se nalazi na uličnom delu parcele. U prizemlju postoji garaža sa elektro garažnim vratima. Po ulazu se nalazi hodnik sa stepeništem i kupatilom koji vodi u dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Na prvom spratu se nalazi 5 soba i 2 kupatila, jedna od soba ima kuhinju. U potkrovlju se nalaze još 3 spavaće sobe i 2 kupatila. Na ovoj etaži nalazi se bazen. Bazen nije dovršen i treutno nije u funkciji. Na krovu objekta postoji manja terasa sa prelepim pogledom. Postavljen je mermer, kovano gvožđe, parket, laminat, kvalitetna keramika, drvena i PVC stolarija, a grejanje je na gasne peći i klima uređaje kojih ima 4. Kamin u funkciji, 3 terase, alarm, đakuzi kada, akvarijum u zidu. Manje dvorište sa izidanim roštiljem. Kuća se prodaje polunameštena.

Može se pretvoriti u manji hotel ili smeštajni objekat zbog broja soba i kupatila.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena kada razgledanje bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević