Kuća Banja Rusanda
Banja Rusanda bb, Melenci 23270, Serbia
Prodaja 50,000€ - Apartman, Kuća
PU861 150 kvm 6 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 19 ari

Kuća Banja Rusanda

Troiposobna kuća sa 2 apartmana za izdavanje

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća je građena od čvrstog materijala, sastoji se od prizemlja i potkrovlja. Po ulazu postoji hodnik sa kupatilom koji vodi do dnevnog boravka i jedne spavaće sobe. U sklopu dnevnog boravka nalazi se izdvojena kuhinja sa trpezarijom i stepenište za potkrovlje. U potkrovlju postoje 3 sobe od kojih dve izlaze na veliku terasu. Postavljen je laminat, patos i PVC stolarija. Grejanje je na gas i na kaljave peći na čvrsto gorivo. Trofazna struja. Garaža, pomoćne prostorije.

Apartmani i dvorište

Sa dvorišne strane kuće postoje 2 apartmana od kojih je jedan osposobljen. Sastoje se od sobe, ulaznog hodnika sa čajnom kuhinjom i kupatila. Dvorište je veoma prostrano sa ukupnih 19 ari. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini Banje Rusande gde se izdaju apartmani za smeštaj gostiju. Pogodno kao investicija.

Postoji mogućnost prodaje samo kuće sa okućnicom i/ili samo dvorišta od 12 ari za koje postoji poseban prilaz is sporedne ulice.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević