Jednosoban Stan 4. Jul
4. jul, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 47,500€ - Stan
PU1034 44 kvm 1 Sobe 1 Kupatila

Jednosoban Stan 4. Jul

II Sprat od 5, zgrade bez lifta

Naselje 4. Jul, D3. Po ulazu u stan nalazi se manji hodnik sa ugradnim plakarom koji je otvoren ka trpezariji. Trpezarija je proširena na račun velike terase sa postavljenim PVC prozorima i time je dobijena prostorija salonskog tipa. Dobijena je veća kvadratura stana, uknjižen je na 39m2, a u prirodi ima 44m2. Postoji soba, kupatilo sa predprostorom za plakar i kuhinja sa malom terasom koja je takođe zatvorena. Postavljen je laminat, drvena i PVC stolarija. Grejanje je centralno gradsko. Stan se prodaje sa nameštajem sa slika osim ličnih stvari. 1 vlasnik.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

44 kvm
1 Bedroom
1 Bathroom
47,500€

Po ulazu u stan nalazi se manji hodnik sa ugradnim plakarom koji je otvoren ka trpezariji. Trpezarija je proširena na račun velike terase sa postavljenim PVC prozorima i time je dobijena prostorija salonskog tipa. Dobijena je veća kvadratura stana, uknjižen je na 39m2, a u prirodi ima 44m2. Postoji soba, kupatilo sa predprostorom za plakar i kuhinja sa malom terasom koja je takođe zatvorena.

Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević