Dvosoban Stan Širi Centar
Petefijeva, Širi Centar, MZ Nikole Tesle, Zrenjanin
Prodaja 56,000€ - Stan
PU931 56 kvm 2 Sobe 1 Kupatila

Dvosoban Stan Širi Centar

III sprat od 3, zgrade bez lifta

Zgrada u blizini gradske pijace. Stan se nalazi u nadogradnji, na trećem spratu. Etaža je izolovana, sa krovom i novim instalacijama. Po ulazu u stan nalazi se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dvostrano orijentisan. Spavaća soba ima izlaz na zatvorenu terasu. Kupatilo je prostrano sa tuš kabinom. Stan se prodaje sa kuhinjskim elementima. Postavljen je parket i PVC stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno na kotao na struju. Klima uređaj. Sigurnosna vrata.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

56 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
56,000€

Po ulazu u stan nalazi se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dvostrano orijentisan. Spavaća soba ima izlaz na zatvorenu terasu. Kupatilo je prostrano sa tuš kabinom.

Mapa

Preporučujemo: