Dvosoban Stan Ruže Šulman
Ruža Šulman, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 53,795€ - Stan
PU876 48 kvm + terasa 2 Sobe 1 Kupatila

Dvosoban Stan Ruže Šulman

III Sprat od 4, zgrade bez lifta

Stan je orijentisan ka zapadu. Po ulazu u stan se prostire hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i ostava. Stan je renoviran. Uvedene su nove strujne i vodovodne instalacije. Novo kupatilo. Postavljen je laminat, patos, ALU stolarija sa roletnama i drvena stolarija na izlazu na terasu. Stolarija i radijatori su farbani a stan je sveže okrečen. Grejanje je centralno gradsko. Sigurnosna vrata. Veći podrumski prostor.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1,5% od kupoprodajne cene
Video
  • Video
    Dvosoban Stan Ruže Šulman

Tlocrt

Etaža

48 kvm + terasa
2 Bedrooms
1 Bathroom
53,795€

Stan je orijentisan ka zapadu. Po ulazu u stan se prostire hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i ostava.

Mapa

Preporučujemo: