Dvosoban Stan I Sprat Ruže Šulman
Ruže Šulman, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 60,000€ - Stan
PU1132 51 kvm + terasa 2 Sobe 1 Kupatila

Dvosoban Stan I Sprat Ruže Šulman

I sprat od 4, zgrade bez lifta

Po ulazu u stan nalazi se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom i ostavom, i kupatilo. Stan je generalno reoviran. Postavljen je laminat i PVC stolarija. Grejanje je centralno gradsko. Nova instalacija struje i vode, novo kupatilo. Mala kuhinjska terasa je izbijena tako da stan u prirodi ima 2m2 više. Velika terasa je zatvorena roletnama i komarnicima. Stan se prodaje sa nameštajem sa slika. Sigurnosna vrata, podrum.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene ili minimum 300 eura

Tlocrt

Etaža

51 kvm + terasa
2 Bedrooms
1 Bathroom
60,000€

Po ulazu u stan nalazi se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom i ostavom, i kupatilo.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević